Alexander Serdyuk

International salgschef
ase@aci.dk

Fra de tidlige år har jeg været interesseret i at organisere kommercielle aktiviteter, der ville gavne folk omkring mig. I en alder af fem organiserede jeg en gruppe drenge, der plukkede kirsebær og solgte dem på markedet for at købe en fodbold til holdet. Den første virksomhed, der producerede og solgte dumplings til stormagasiner, organiseret jeg i en alder af 17. Siden da har jeg arbejdet med salg både som ansat salgschef og ejer af virksomheden. Mit salgsområde var medicinsk udstyr og teknologi, juridiske og tillidstjenester og mange andre.

At lære nye sprog og udforske nye lande er en hobby for både mig og min kone Rita. Vi forsøger at balancere det med årtiers frivilligt arbejde og forretning i forskellige lande. Vores hjem er, hvor vi er!

Planlægning, analyse, beskyttelse og forsikring er de ord, der kendetegner min tilgang til forretning. At slutte sig til et team, der gør det hele på en åben måde for kunderne, var et oplagt valg og en stor oplevelse. Med denne tillid til det produkt, vi sælger, er der ingen tvivl om, at folk omkring mig vil få gavn af det.


Mød ACI’s specialister